Орби инженеринг::СЪЗДАТЕЛИ НА СГРАДИ

   Орби Инженеринг е строителна фирма създадена в София през 1991 година. Започнала почти като семейно начинание днес компанията има голям брой построени сгради зад гърба си и е активен участник на строителния пазар в столицата.
   Опитът ни включва еднофамилни къщи, малки селища, офис сгради и голям брой жилищни кооперации. В по-голямата част от построените обекти ние сме били основен или единствен инвеститор. Това винаги ни е гарантирало по-ясни цели, по-добра организация и улеснен строителен процес.
   С нарастващата специализация и разнообразие на строителни материали и технологии все по-често използваме услугите на фирми подизпълнители за определени части от обектите си. Това води до по-голяма прецизност и професионализъм в изпълнението на нашите строежи. Разнообразието на нашите строежи отговаря на стремежа ни към по-широко присъствие на пазара на недвижими имоти.
   Основна цел на Орби Инженеринг днес е да създава качествено изпълнени сгради, следейки същевременно индивидуалните изисквания на всеки един клиент.

СЪЗДАТЕЛИ НА СГРАДИ